Copy of Homepage
1013
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1013,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

EEN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Daarom starten we in september 2017 met de Cam on Wheels opleiding.

We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen. Wil jij meedenken en met ons samenwerken om Cam on Wheels tot een succes te maken. Meld je dan aan!

WAT WE DOEN

In september 2017 starten we met de Cam on Wheels opleiding voor jongeren die film willen leren gebruiken in het dagelijks leven of als professioneel filmmaker.
De Cam on Wheels opleiding volg je op een reguliere MBO of HBO opleiding gericht op ‘Audiovisuele vormgeving’. Vanuit Cam on Wheels zorgen we dat de Cam on Wheels studenten, de school en de stagebedrijven de ondersteuning krijgen die nodig is om dit te laten slagen.

WAAROM WE DAT DOEN

Een verhaal vertellen via beeld is voor iedereen mogelijk, ook als gesproken taal een uitdaging voor je is. Tijdens het project Mijn Film, Mijn Verhaal en de ontwikkeling van de methode Film als Ondersteunde Communicatie (FaOC) werd duidelijk dat veel jongeren talent hebben in het maken van films om verhalen te vertellen. Daarom willen we jongeren met een spraakprobleem (met of zonder lichamelijke beperking) de mogelijkheid bieden om zich op een Cam on Wheels opleiding te ontwikkelen als filmmaker en beeld te leren gebruiken om verhalen te vertellen.

WAT WE WILLEN BEREIKEN

We willen jongeren met een spraakprobleem in heel Nederland de mogelijkheid bieden om de Cam on Wheels opleiding te volgen. Dit doen we in samenwerking met scholen, bedrijven en fondsen die dit ook belangrijk vinden.
In 2017 starten we met drie pilots. Daarna willen we op veel meer plekken in het land Cam on Wheels studio’s opstarten.

WAAR WE IN GELOVEN

Wij geloven dat jongeren met een beperking gewoon mee moeten kunnen doen in de samenleving. Mee kunnen doen en er gewoon bij horen is namelijk voor iedereen belangrijk.
Wij geloven dat door het gebruik van film je beter kunt communiceren en daarmee ook meer en beter kunt participeren. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is!

Bekijk de video

WAT ZE VAN ONS VINDEN

MEER INFORMATIE & AANMELDEN

 

test