Com in beeld Vlogkanaal tijdens coronacrisis
1862
page-template-default,page,page-id-1862,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Com in beeld Vlogkanaal tijdens coronacrisis

Er is al genoeg slecht nieuws. Elke dag een update over het aantal nieuwe besmettingen, mensen die het financieel moeilijk hebben, en de avonden op televisie zijn gevuld met praatprogramma’s over hoe het nu verder moet, terwijl niemand dat weet. Hele grote thema’s.

Wij willen juist laten zien hoe kinderen en jongeren omgaan met deze situatie. Opeens zitten jullie thuis, en wat dan? Dat willen we laten zien op ons kanaal. Daarbij zoeken we vooral naar positieve verhalen, maar er is uiteraard ook ruimte voor serieuzere thema’s. Enkele voorbeelden:

  • Wat kun je heel de dag doen nu je thuis zit?
  • Thuis werken, hoe doe je dat eigenlijk?
  • Als je een aandoening hebt aan je luchtwegen, hoe ga je dan om met de situatie?
  • Thuis les krijgen, is dat niet gek?
  • Wat kun je allemaal doen voor je buurman van 80 jaar?
  • …zoveel verhalen groot en klein,
  • uit het unieke perspectief van kinderen en jongeren, met en zonder beperking

Dit kunnen jullie laten zien in korte video’s en vlogs (ook zonder in beeld te komen), al dan niet door jullie zelf gemonteerd. Iedereen heeft een camera op zijn of haar telefoon, en als je niet in de gelegenheid bent om het monteren, kunnen de “Cam on Wheels” jongeren dat doen. Ze gaan er spectaculaire en mooie videoclips van maken.

De video’s kunnen van alles zijn.

Dit vlog-kanaal is mede mogelijk gemaakt door: JKF

Alle tips en ideeën zijn welkom!