Com in beeld tijdens coronacrisis
1476
page-template-default,page,page-id-1476,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Com in beeld tijdens coronacrisis

Door de Corona-crisis zijn er veel dingen veranderd. Zo moeten we 1,5 meter afstand houden, hygiëne naar hoogste niveau en voor sommige totale isolatie. Om toch contact met anderen te hebben en verhalen te kunnen delen is “Film” een unieke mogelijkheid. Zoals wij altijd promoten bij Com in Beeld, Film is een Taal! Tijdens de Corona-crisis bieden, vanuit ons film-productiehuis, digitaal AV-media onderwijs aan scholen en gezinnen. Daarnaast hebben we twee platforms gelanceerd: Een Cam on Wheels-Corona-Vlogkanaal en een Ouder-platform.

  1. Een ouderplatform waarin de ouders de filmpjes kunnen delen. Hierbij promo-film-Mijn Film, Mijn Verhaal
  2. Een Cam on Wheels-Corona-vlog-kanaal. Hierbij promo van Cam on Wheels-corona-vlogkanaal

Het idee is dat de kinderen en jongeren in het gezin samen aan de slag gaan met het maken van VLOGS, en dat ook de ouders hierbij actief betrokken zijn. Het eindresultaat is dat de gezinnen met zelfgemaakte beelden een verhaal vertellen, dat gedeeld kan worden met andere gezinnen die in dezelfde situatie zitten. 

Gezinnen kunnen zich aanmelden bij jelle@nullcamonwheels.nl of mascha@nullcamonwheels.nl

Voor meer informatie ga je naar www.cominbeeld.nl

Leuk dat jullie meedoen!

Stichting BOOR, JKF, Het Gehandicapte kind, en FON Heuff de Zeeuw