Mijn film, Mijn verhaal Ouder-platform
1824
page-template-default,page,page-id-1824,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Mijn film, Mijn verhaal Ouder-platform

Mijn Film, Mijn Verhaal, tijdens de coronacrisis

Het filmproductiehuis Cam on Wheels, onderdeel van stichting Com in Beeld, biedt thuis audiovisueel media onderwijs aan voor gezinnen met een kind met een beperking, die op dit moment in thuisisolatie verblijven door het coronavirus.

Het idee is dat de kinderen en jongeren in het gezin samen aan de slag gaan met het maken van vlogs. En dat ook de ouders hierbij actief betrokken zijn. Het eindresultaat is dat de gezinnen met zelfgemaakte beelden een verhaal kunnen vertellen. Dat verhaal kan dan weer gedeeld worden met andere gezinnen die in dezelfde situatie zitten.

Aan de hand van het lesprogramma Mijn Film, Mijn Verhaal gaan de gezinnen, met een duidelijke dag/week structuur aan de slag om echte filmmakers en verhalenvertellers te worden. Elk gezin wordt gekoppeld aan een Cam on Wheels AV-media student, die helpt bij het filmen en het monteren van de beelden. Natuurlijk op een veilige digitale afstand.

Om de filmverhalen te kunnen delen, worden er twee platforms uitgezet.

  • Een ouderplatform waarin de ouders de filmpjes kunnen delen: Klik hier.
  • Een Cam on Wheels-Corona-vlog-kanaal: Klik hier

Gezinnen kunnen zich aanmelden bij: jelle@nullcamonwheels.nl

Voor meer informatie ga je naar: www.cominbeeld.nl

Leuk dat jullie meedoen!

Mogelijk gemaakt door:

Stichting BOOR, JKF, Het Gehandicapte kind, en FON Heuff de Zeeuw