Lezing over Cam on Wheels op Hét Congres 2016 over onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben.
598
post-template-default,single,single-post,postid-598,single-format-standard,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Lezing over Cam on Wheels op Hét Congres 2016 over onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben.

Hét Congres 2016 is een landelijk onderwijscongres dat op 25 november plaatsvindt in Arnhem. Het onderwijs aan leerlingen die extra zorg en aandacht nodig hebben staat centraal. Tijdens Hét Congres wordt nieuw ontwikkelde expertise gedeeld. Daarnaast worden zijn er presentaties van ‘good practice’ voorbeelden en ervaringen van allerlei samenwerkingsvormen en initiatieven tussen regulier en speciaal onderwijs. Tijdens het congres geeft Mascha legel een presentatie over Cam on Wheels en de lesmethode Mijn Film, Mijn Verhaal gebaseerd op Film als Ondersteunde Communicatie (FaOC). Films maken biedt een mogelijkheid om contact te maken en de communicatie te verbeteren door de ondersteuning van communicatie met beelden. Jongeren met een communicatieprobleem leren bij het project Cam on Wheels en het Project Mijn Film, Mijn Verhaal binnen het onderwijs (middelbaar, mbo, hbo) het filmvak om op die manier met andere leerlingen in contact te komen en met film verhalen te vertellen.
http://www.hetcongres.nl/sprekerslijst/Paginas/Mascha-Legel.aspx