Praktijkbedrijf aanmelden
658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-658,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Praktijkbedrijf aanmelden

Spreken is zilver, filmen is goud.

Vanaf schooljaar 2017 -2018 willen we op verschillende MBO’s en HBO’s in Nederland de Cam on Wheels opleiding aanbieden. Cam on Wheels heeft de ambitie om een landelijk dekkend netwerk te hebben van AV opleidingen die een Cam on Wheels studio in huis hebben.
In schooljaar 2016-2017 gaan we aan de slag met de voorbereidingen en organiseren we een aantal Cam on Wheels activiteiten. Dit willen we doen in samenwerking met praktijkbedrijven die zich richten op audiovisuele diensten.
Wil je meer informatie, heb je ideeën of tips of ben je als AV-bedrijf geïnteresseerd in het bieden van een stageplaats aan een student van de Cam on Wheels opleiding? Meld je dan aan via het contactformulier. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

praktijkbedrijf

praktijkbedrijf