Student aanmelden
652
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-652,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Student aanmelden

Spreken is zilver, filmen is goud.

Vanaf schooljaar 2017 -2018 willen we op verschillende MBO’s en HBO’s in Nederland de Cam on Wheels opleiding aanbieden. Dit schooljaar gaan we aan de slag met de voorbereidingen en organiseren we een aantal Cam on Wheels activiteiten. Daar willen we jou graag bij betrekken. Heb jij ideeën, tips of vind je het leuk om mee te doen? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan het Cam on Wheels team.

Wil je meer informatie, wil jij meedenken of lijkt het je wat om als student aan de slag te gaan bij Cam on Wheels? Meld je dan aan via het contactformulier. We nemen dan op korte termijn contact met je op.
Voordat je kunt starten als Cam on Wheels student op het MBO of HBO is het belangrijk dat je je middelbare school hebt afgerond.

student

student