Studio’s
795
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-795,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Studio’s

SPREKEN IS ZILVER, FILMEN IS GOUD

 

In samenwerking met verschillende opleidingsinstituten voor beeld en geluid in Nederland willen we in 2017 starten met drie Cam on Wheels studio’s waar je de Cam on Wheels opleiding kunt volgen. De studio’s zullen beschikken over de aanpassingen die nodig zijn om jou, ondanks je lichamelijke beperking en/of beperkingen in spraak en taalgebruik, ‘op maat’ een opleidingsplek aan te kunnen bieden. Je draait zoveel mogelijk mee met de standaard lessen van de opleiding. De Cam on Wheels studio vormt de ‘homebase’ van de opleiding.

Het is een plek waar je even kunt relaxen, een broedplaats waar nieuwe initiatieven tot stand komen en ontmoeting met andere jongeren centraal staat. De andere studenten van de vakopleiding zijn van harte welkom in de studio. Gezamenlijk met de Cam on Wheels studenten volgen zij in de Cam on Wheels studio lessen en workshops en kan er gezamenlijk gewerkt worden aan projecten en opdrachten..
In schooljaar 2017-2018 hopen we op drie plekken in Nederland met de Cam on Wheels opleiding te kunnen starten.