Team
516
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-516,bridge-core-2.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Team

ONTMOET HET CAM ON WHEELS TEAM

Jelle

Jelle van Kleef

Jelle is dé ambassadeur en de belangrijkste inspiratiebron van Cam on Wheels. Als een van de pioniers rond het gebruik van film als ondersteunende communicatie heeft Jelle aan de voet gestaan van de ontwikkeling van Cam on Wheels.
Jelle is inmiddels professioneel filmmaker en heeft verscheidene mooie producties op zijn naam staan.

jelle@nullcamonwheels.nl

portret mas

Mascha Legel

Mascha is iniatiefnemer en oprichter van Cam on Wheels. Haar creativiteit en bevlogenheid hebben er voor gezorgd dat film als vorm van ondersteunende communicatie steeds meer erkenning heeft gekregen. Niet alleen in Nederland maar ook op vele andere plekken in de wereld.
Mascha is als projectleider en onderzoeker actief binnen project Cam on Wheels.

joost

Joost Blommendaal

Joost Blommendaal is zelfstandig adviseur en manager en zet zich al jarenlang in om de positie van mensen met een beperking in de samenleving te verbeteren. Joost is als “kwartiermaker” betrokken bij Cam on Wheels en is samen met Mascha verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van Cam on Wheels in Nederland.

bert-steenbergen

Bert Steenbergen

Bert is hoogleraar met de leeropdracht “Perceptie- en Actieproblemen”. Het onderzoek van zijn onderzoeksgroep is gericht op het vergroten van kennis over lichamelijke en visuele beperkingen in relatie tot leren en gedrag en de mechanismen die hierbij een rol spelen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd bij kinderen en jongeren met en zonder beperkingen. Daarbij worden zowel theoretische vragen als ook vragen uit de praktijk wetenschappelijk onderzocht. De opgedane kennis wordt gedeeld met de praktijk om zo een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk. Bert is voorzitter van de stichting Com in Beeld. Deze stichting is verantwoordelijk voor de uitvoering van het project Cam on Wheels.